Hallo :-)

Idag har det varit en sån där dag när man undrade hur man hann med allt. Förs världens snabbaste frukost eftersom jag försov mig. Att vara uppe och läsa en bok om hovproblem till klockan 4 är inte alldeles nyttigt men spännande är det :-) Sedan blev det hoppträning för Hawkeye med Therese. Hon hoppade honom för andra gången eller om det var tredje idag. Innan så har han ju löshoppat en hel del för Uno Boman. Men nu så är det dags att ta tag i träningen på allvar. Stackars Misti har hovböld så hon får vila lite medan matte Therese hoppar lilla "morgan".
Först var det uppvärmning!
Fullt fokus från ryttaren!Taggad, NU KÖR VI !!!!
Äsch släpp kameran nu!!!!

 
Okej då ett leende till, bara för saken skull :-D
 
 
 
 Först får man jobba lite i form
 
 
 
 
 
 Sedan får man öva på att skritta över bommarna.
 
 
 
Trav ska man också göra innan man får hoppa lite.
 
 
Ibland tycker jag att min häst är väldigt fin, här t.ex. 
 
 
 
 
Publik fanns det så klart! Bästa Agnes <3
 
 
Mera jobb o uppvärmning. 
 
 
Men hallå lilla hästen, koncentrera dig nuuuu!!!!!
 
 
 
- Okej då jag ska sa Hawkeye!
 
 
 
Först i lite långsamt tempo
 
 
 
Det här var ju roligt ju!!!!
 
 
 
Nu med lite mer fart!
 
 
 
Och ännu mera fart!!! Lite för mycket till och med ;-)
 
 
 
Det där med att landa kan vara svårt att göra elegant, men det kommer väl det med :-D
 
 
 
Tjohooooo!!!!!
 
 
 
- Mamma kolla va skoj jag har!
 
 
 
Jag tror baske mig att det kan bli hopphäst av den lilla gula token också :-D Fjärde gången han hoppar och bommen liger på 70 cm.
 
 
 
 Ja det finns "hopp" för min lilla häst ;-) Med lite mer träning så kan han nog och vi har satt upp ett mål. Mer om det längre fram. Imorgon är det barnmarknad i Anneberg som en kamrat och jag har ordnat. Följ skyltning från Älvsåkers kyrka, det finns huuuuur mycket saker som helst! 10-14 är tiden som gäller och bara imorgon. Välkomna :-)
 
Nä nu ska jag sova! 
Kram
Christina
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer vi lägga upp egna ooch andras saker som är till salu. 
 
Just nu har vi inne en superläcker Crates showreiner, modell 202. 
 
 
flera fina silverdetaljer som gör att den här sadeln har det lilla extra :-)
 
 
 
Välskött mockasits.
 
 
På andra sidan än vad man ser här är den något mörknad precis under där man har låret, men inget som syns när man rider. 15 " sits. Dubbel rigggning så man kan variera vart man sätter gjorden, superbra!!! :-)
 
 
Semiquaterbom som har legat på en arab och en quater. 19 cm mellan conchos. Pris vid intresse förmedlas kontakt till ägaren 
 
 
 
 
Maila christina@haga-gard.se vid intresse eller ring 0709-965742
 
 
 Väl mött! / Christina
 
 
 
 
Håller för tillfället på och kämpar med min lilla gula goding. Han ska få större krav på sig för att gå i form o klara av att ha stöd i munnen i ridningen och körningen. Jag och T gav oss av ut på en tur. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt. Nästan det första som hände var att vi mötte en älg med kalv, de var för visso en bra bit bort men vad hjälper det. Vi valde en annan väg helt enkelt. Lilla Hawkeye gick så fint i form. Nästan ingenting behövde jag göra. Snacka om glad matte. Iso verkade också sköta sig fint med T i sadeln. 
 
Vi tog en annan runda och fick ett par fina galopper. Skogen visade sig från sin bästa sida och solen sken. När vi närmade oss stallet smög sig dimman fram så fint ur vrårna. Det finns ett skäl till att jag gillar att bo här :-)
 
 
Bidrar med en gammal bild från omgivningarna här. Vackert är det tycker jag :-)
Sov gott!
/C