Idag var det verkligen en sån där dag när man halvt frusit ihjäl o varit allmänt trött. Började med att somna kl 03.30 igår. Fråga inte varför men jag tror trippen till Liseberg tog slut på mig för jag somnade tidigt i soffan. Vaknade sedan o hade en lång o intressant diskussion med en god vän mitt i natten. Sen kunde jag inte somna o låg o klurade på lite saker jag går o funderar på. Sedan var det studs upp ur sängen och slänga ut hästarna i hagen, göra frukost i racerfart o landa hos kund kl 08.00. Det är en riktigt rar tjej som har en söt häst som jag fick förmånen att skrika lite på i morse. Hon rider riktigt bra och hästen kan gå långt om den tränas på rätt sätt. Kul med unga inspirerande ekipage :-D Vi passade på att dikutera ålder också och jag berättade att när jag var liten fanns inga Ipads eller mobiltelefoner. Då fick man kånka runt på något som hette freestyle som var en kassettbandspelare i miniformat. Grammofonskivor hade vi också o hoppade man för glatt till musiken blev det repor i skivorna så de inte gick att spela mer. Herregud vad jag kände mig gammal o inte hade vi mikrovågsugnar eller datorer heller :-D Tantvarning på mig helt klart!
 
Efter ett roligt pass bar det av hemmåt igen, jag slumrade i soffan en stund o sen bar det av ut. 3 timmar tog det att fixa stallet idag, det måste vara någon slags långsamhetsrekord. Efter att ha kommit in o tinat lite så bar det av ut igen på en körtur med Therese och Misti som fick gå på släp. Jag körde ganka bra travtempo i mörkret på stigen som är lika bred som vagnen på ett par ställen. Hade jag sett Thereses ansikte hade hon nog varit ganska blek om nosen. Men det gick hur bra som helst i pannlampornas sken :-D 
 
Så lite halvt ihjälfrusen men glad avslutar jag den här kvällen. Nu klurar jag bara på om jag ska göra en instruktionsfilm till westernridningens grunder eller klura på en bok. Vore kul om det fanns lite fräscht material på svenska tycker jag :-) Sov gott!
/C

Kommentera

Publiceras ej