Nä jag har inte gått o dött eller trillat av hästen. Jag har tagit mig en rejäl semester helt enkelt :-) Sommaren har verkligen varit full med roliga äventyr o det här blir nog tidernas snabbaste sammanfattning :-)
 
Efter Chappen blev det som vanligt massa fixande och trixande här hemma med saker som skulle göras. Just nu bygger vi ett tjusigt staket som ni ska få se bilder på längre fram. När vi sen inte riktigt orkade mer drog vi till Kreta med hela halva släkten. Vi bodde i en liten by där det fanns max 3 hotell. Stranden var helt fantastisk o första morgonen gick jag hela vägen bort till andra änden. Glömde dock både vattenflaska och pengar så lite svettigt blev det allt efter 3 timmars prommenad.
 
              
 
Greklandssemestern blev riktigt lyckad förutom att det blåste helt galna vågor sista dagarna. Vart man än tittade ut i markplan såg man bara vatten. Förstår att folk blev rädda när tsunamin kom för det här var obehagligt. Speciellt rädda var vi ju att lilla Samuel skulle springa ner till vattnet o drunkna. Men han höll sig i skinnet den lilla busen.
 
 
Världens gulligaste godingar får ju också vara med på bild så klart. Min alldeles egna gulliganer ;-)
 
 
Upptäckte nu att jag hade väldigt många fina bilder från Grekland men det får bli en annan kväll. Nätet är så attans segt ikväll :-(
 
 
Väl hemma igen hann vi nästan landa innan det bar av til lAvesta för årets Morganriks. Ja SM för morganhästar om man ska förklara det enkelt. 
 
Vi började torsdagen med 51,898 % i dressyren. Mitt mål var över 50% för jag hade inte ens ridit igenom programmet helt så jag blev sjukt nöjd. Har väl aldrig varit så nära att kräkas sittande på hästryggen. Det här med dressyr än något vi får öva på :-)
 
Löshoppningen gick ganska bra men det var så halt i ridhuset att en häst i gruppen innan oss gick ikull. Lite läskigt men 120 cm seglade lilla H över från i princip stillastående.
 
På fredagen var det utställning o med 36 poäng från den svenska domaren och 39 från den amerikanska var vi jublande glada även om det inte räckte för att placera sig. 
 
Lördagen innehöll en parad där domaren åkte med i vår vagn. Han skrattade gott o sa att det varen ära att få åka med oss. Sedan var det precisionskörning. Jag har ju bara kört en gång sedan i juni och med ett nerslag och ett tidsfel så fick vi nöja oss med ett silver. Men det är ju inte fy skam det heller ;-)I plesurekörningen kom vi också tvåa. Riktigt nöjd med tanke på obefintlig träning. 
 
Sedan ställde vi upp i Hunter Plesure och han skötte sig fint.
 
På söndagen var det Western riding o det kändes bra med take på att vi inte tränat alls o plesuren gick också bra med tanke på att vi förlorade en sko bokstavligt talat 30 sek innan vi skulle in på banan.
Summa summarum en härlig sommar med många fina upplevelser. Men just nu ser jag mest fram emot att sova. Vi hörs snart! 
Kram 
C
 
 PS Vill ni se bilder från SM kolla in den här bloggen ;-)  http://cronsellpysslar.blogg.se/2013/august/andrar-taktik.html