Ja här tränas det för fullt det vill jag säga. Just nu ligger jag och lilla H i hårdträning på flera fronter. Vi har fått ett enormt roligt uppdrag som gör att en dröm verkligen går i uppfyllelse :-) Kan tyvärr inte avslöja mkt mer just nu om detta. Dessutom har mina grabbat fått beta en massa grönt, fint gräs och verkar må toppen av det. Idag blev det hur som helst en körtur med maratonvagnen och Agnes med Iso på släp. Det belv en undebar tur i ett vårgrönt landskap som håller på att bli riktigt somrigt. Härligt!!! Hur märker ni att sommaren är på G? Kram C
Äntligen har vi enats i familjen 4-6 juli är det dags för första ridlägret på Haga Gård. 4 enskilda ridpass per ekipage, en långritt och en avslutande tävling som man kan vara med på även om man inte vill vara med på hela lägret. Fm- och em- fika plus lunch ingår. Pris 2000kr inkl moms, boxplats ingår också såklart, pris utan box 1700 kr ( då räknar vi med att man åker hem över natten med sin häst). Anmälan är bindande och sker till Christina.Bucht@telia.com skriv också om det är något särskilt du vill ha hjälp med och om du är allergisk mot något. Tyvärr har vi inte hästar att låna ut denna gång så man behöver ha egen häst med sig. Max antal deltagare 6 st Hoppas vi ses !

// Christina
Ja så var man på konferens i slöjd i Stockholm. Klantiga jag gick vilse o tog 7 minuters prommmenad på 1,5 timmar. Men det gick fint. Konferensen är super o jag blir jätteinspirerad :-) hörs mer senare :-)
Kram C