Ok jag erkänner frivilligt, regn är inte riktigt min grej. Speciellt sånt där regn som riktigt isar på pannan. Visst kan det vara mysigt att vara ute en hel dag i regn o sedan komma in i ett varmt hus. Det är mysigt och nästan lite romantiskt faktiskt. Beror ju på sällsakpet så klart :-) O nu ska vi byta bväg på det här inlägget innan jag syltar in mig i sentimentaliteter...
 
Jag har så illa svårt att komma igång när det bara regnar. Man vill ju inte ens sticka fram tårna under täcket för skjutton. Men när man har gullungar så måste man ju. Så mitt på dagen tog jag och Agnes tag i livet och for till stan höll jag på att skriva, herregud jag håller på att bli lantis också ;-) Kungsbacka är inte riktigt stan men där hamnade vi. En tur på Kungsmässan resulterade i ett par gosiga vantar till Agnes och en supervarm overall till Samuel. Känns bra att veta att godingarna inte kommer frysa i vinter. Men skjutton va svårt det är med varma ridgrejor till små barn. Men efter lite klurande så tror jag att Agnes snart komemr slippa frysa när vi är ute och rider. Nu saknas bara ett par tokvarma skor med klack och en varmare jacka. Men det ska vi nog lyckas lösa snart. Varken ridhuset eller ridvägarna är ju så varma.
 
Igår fick jag i alla fall sällskap i paddocken av Agnes. Hon ville nästan bara trava men det ville inte Hawkeye. Så det blev lite draghjälp i starten men sen flöt det på fint. Nästa gång får vi klura på hur vi ska få lite fart på den rackarna hästen. Inte lätt för Agnes när fendrarna är ivägen för hennes hälar. 
 
Det här är en gammal bild men ni fattar problemet. Fast nu för tiden rider hon helt själv i paddocken. Om nån har något bra tips på en minisadel som passar stor häst så köper jag gärna. Westernsadel så klart!
 
Själv fick jag med mej en säkerhetsväst hem. Så nu är vi taggade för helgens tävling med Hawkeye. Jag berättar mer om den under veckan. Jag börjar bli nervös på riktigt...
 
Ha en go kväll!
/C