Ja så har vi då äntligen varit på High Chaparall och kört lite. Vi gjorde ett shownummer som vi planerat länge. Om ni vill se förlagan till det så finns det här ; https://www.youtube.com/watch?v=Y32h-93tZ7s&feature=youtu.be.
 
Efteråt har vi förstås fått många glada tillrop och massor av beröm, vi bockar bugar och tackar så klart för allt detta. Jag vill därför passa på och svara på en del av de frågor jag fått. Hästen jag kör med heter så klart Scandinavian Hawkeye och han är en 7 årig morganhäst. Jag har kört in honom helt själv och gjort all träning själv. Antalet körlektioner är inte många utan det mesta har jag lärt mig själv. 2012 blev vi Sveriges bästa allroundmorganhäst då vi tävlade i så väl körgrenar som ridgrenar. Morgans do it all säger de i USA och det vill vi verkligen leva upp till. Hawkeye har 12 SM medaljer trots att han inte är så gammal. Jag har haft lite hjälp i ridningen av meriterade westerntränare men allt annat har jag gjort själv. I år ska vi starta körning, hoppning, dressyr och westerngrenar på olika nivåer. Om fyra veckor laddar vi för EM för morganhästar på Bökeberg då blir det full rulle och tävlande i dagarna tre. 
 
 
Här är en fin bild där vi kör på Morgan SM förra året i täten för paraden med domaren bakpå. Riktigt roligt o få bjuda honom på en tur :-)
 
Foto Emelie Bengtsson
 
Så här såg det ut i lördags, något lerigare men skoj hade vi i alla fall. Efteråt fick vi duscha oss alla tre i vattenslangen för att bli rena till prisutdelningen. Kallt men skoj att vara fanhäst och få gå först på ärevarvet :-D
 
Här på Haga gård jobbar vi med att prestera på högsta möjliga nivå, då kan man inte tänka körning, western, dressyr, hoppning och så vidare. Det gäller verkligen att tänka häst. Vi jobbar aktivt med självbärande hästar som gillar det de gör och med små signaler kan man få en häst att prestera bra i alla olika grenar. Det gäller bara att inte fastna i gammalt tänk att så här gör vi i dressyr så det kan vi inte göra i western. Jag blir så trött när jag hör sånt. I alla grenar har vi fortfarande en häst som ska bära sig fint och jobba aktivt med glädje. Tänk om folk vågade ta av skygglapparna så de vidgade vyerna och lät sina hästar hitta sin maxprestationsnivå på ett enkelt och säkert sätt istället. Exakt hur vi jobbar är ni mer än välkomna hit för att kika in ;-) lite svårt att förklara i text.
 
Så nu kan jag inte komma på om ni hade fler frågor men i så fall får ni hojta :-)
Kramar från Christina som putsat gejer hela dagen för att bli fri från leran