I förra månaden firade jag 30 år i sadeln. Man kan ju fundera på vad man lärt sig under tiden. Ett o annat kan man ju konstatera. Jag som en gång började på ridskolan på Nääs Slott utanför Göteborg. Favorithästen hette Ramona o var en brun söt ponny. Jag var dock hysteriskt rädd för att trava. När bommarna kom fram så ville jag absolut sluta rida. Vi bodde ju i Partilel på den tiden o just i den vevan kom jag in på Partille Ridskola. Där gick man lugnt fram med ridningen o i 5! år travade jag och skrittade bara. Galopp skedde fyra o fyra på volt, bara på slutna delen. Jag ick alltså en otroligt grundläggande ridning med mig i botten. Efter tio år på ridskolan blev jag medryttare på ett gärn söta morganhästar, de lärde mig massor. Sen blev det ett uppehåll på något år o sedan kastades jag in i den westernvärld där jag lever o jobbar idag. Otroligt roligt. 10 000 timmar för att bli bra på något har jag hört att man ska ha. Jag är rätt säker på att jag gjort 10 000 timmar i sadeln redan o många till ska komma.
 
 
Ridning är givande för både kropp och själ. Jag är så oerhört tacksam för att jag kan jobba med min hobby på deltid o snart ännu mer när jag börjar på mitt nya jobb den 30 september. Ska bli så oerhört skönt. 
 
Tips för er som funderar på att boka tävlingar och clinics med mig så är jag i princip fullbokad för större event året ut så det kan vara dags att börja fundera över 2016, välkomna med bokningsförfrågningar så skickar jag offert. Även där börjar förfrågningarna trilla in så tänk inte för länge ;-)
 
 
Mvh
 
Christina