Hej igen!
Dag 2 vaknade vi hemma hos svärföräldrarna. Efter en tur till ICA Maxi i Eskilstuna där vi inhandlade en massa förnödenheter, lovade skriva det för killen som hjälpte mig ville det. så drog vi till Ice Morgans. Lite mockning och snack med härliga Ingela sedan bar det av mot den stora staden. 
 
Fina Tosse drog tidigt från göteborg med vagnen. Hon anslöt så klart hon med. Så två släp o två bilar in i härvan även kallad Stockholm. 
 
Färden mot Friends gick fint tills vi närmade oss arenan. Vi hade fått en karta men den stämde inte alls. GPS:n stämde halvbra. Numren på avfarterna stämde inte med det vi fått angivet. Skyltar det har de nog inte hört talas om och alla grindar runt arenan var låsta. Lite personal fanns men de stod mest o pratade så de missade helt att vi behövde hjälp. Folk lastade av hästar mer eller mindre på bilvägen och vi for runt. Som tur var svarade grindpersonalen i telefon. De var supertrevliga och släppte in oss. 
 
Vi lastade av och sen skulle vi in genom en port. Hästen framför oss vägrade gå in men Hawkeye tittade på honom/ henne o gick glatt förbi och in. Morganhästar när de är som bäst. Man förstår att de används som polishästar i USA pga sitt temprament :-D
 
 
Tur att det fanns vagnar o köra sakerna på, för attans va långt det var.
 
 
Sen tog vi en tur in i själva arenan. Tosse tyckte det var fasligt skoj. 
 
 
En del platser är vääääääldigt långt upp. Undra om det ingår extra kikare????
 
 
Arenan är föresten rätt stor på utsidan med. O attans så många varv vi kört runt den idag. Puuuuuuust! Skyltar o info TACK!!!!
 
 
 
 
Inne på mässan är det rätt tomt just nu så Lovisa var lite ensam.
 
 
Hawkeye var också rätt ensam. men det ordnar sig nog imorgon :-D Nu ska vi soooooooooova för attans va trötta vi är.
 
Kram från bloggerskorna 
Therese o Christina 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej