Hej igen! 
Kanske dags att presentera en del av TEAM Haga Gård. Först ut på listan är min groom Therese. Hon kallas även för Tosse. 

Therese hittade genom en annons för stallplats till Haga Gård och har sedan dess alltid varit en del av stallet även om hennes häst inte stått här hela tiden. Hon är verkligen en klippa o ställe alltid upp när det behövs. Med ett glatt leende får man alltid svaret "NO roblems " o så fixar hon det som ska göras. 

Therese har en gedigen hästbakgrund, uppvuxen i en hästfamilj var det naturliga att gå på Vången och utbilda sig. Efter det har hon kört turister på Visingsö o hästdragen gräsklippare i Malmö. Hon är alltid trygg o lugn att jobba med, fast ibland tror jag hon tycker det är lite jobbigt med allt folk i publiken. Sicken tur att vi båda har nära till skratt o Göteborgsskämten står som spön i backen. 

Jag är oerhört stolt o glad att ha denna goa tjej som groom bak på vagnen när det är skarpt läge. Med knivskarp fokus och kvicka ben o armar löser hon det mesta. Tack Theres för att du vill hänga med mej och Hawkeye i TEAM Haga Gård 💛 

T med på tävling, ordning o reda som vanligt.


Hundar finns alltid med på ett sätt eller annat, här grymt goa valpisar på besök hos oss för ett par år sedan. Med ett glatt leende bak på vagnen. Bästa groomen!
Kram 
C

Kommentera

Publiceras ej