Just nu är det alldeles galt mycket på en gång. Jobbet tar en massa tid o på lördagarna är det mellokvällar med goaste kompisgänget. Dessutom känns det som träningssäsongen för mina kunder är på G att dra igång igen. Mycket förfrågningar just nu om när jag har tid och inte till olika typer av hästar och projekt. Jag ska försöka lägga lite marknadsföring på problemhästar i vår. Något som jag tycker är väldigt roligt att jobba med. Lite ´Hästakuten istället för Ponnyakuten :-D Som grädde på moset har dessutom jag och Iso påbörjat alldeles ny träning. Iso är en rätt snabb kill och därför har jag inte ägnat tid åt att träna trail med honom. Tidigare har han mest klivit på bommarna o grinden har han inte ens gått i närheten av. Men eftter ett par veckors träning går han nu fint genom grinden och backar i L och vänder i fyrkant. Sidepass är inte längre ett problem. Hur kul som helst! 
 
Dessutom har vi varit iväg och hållit i en liten introduktionskurs i trail för morganhästföreningen. De var två riktigt duktiga ekipage som fick testa på denna för dem nya gren. ISo och jag hade en lite olycka på vägen dit i form av att vi körde fast och hamnade i ett dike med punktering som följd. Som tur var ryckte världens bästa make ut o räddade upp situationen. 
 
Just nu är det otroligt mycket is hemma hos oss. Det gör att ridning blir oerhört komplicerat och att ta ut vagnen vill jag inte ens tänka på. Men imorgon ska jag ge mig ut en liten runda och se hur vägarna ser ut. Hoppas verkligen våren kommer snart så att vi kan börja lägga i hårdträningsväxeln igen. 
 
Igår var jag och Mattias på årsmöte i körklubben. Tänk så fantastiskt att vara på årsmöte i en klubb där 50% av medlemmarna kommer på ett alldeles vanligt ordinärt möte. Det tycker jag är rätt coolt. Den sak är väl om det hänt något revolutionärt eller knasigt men det här!!! Vi fick en supertrevlig kväll med bowling på slutet. Det var hur kul som helst men jag måste nog lära mig att träffa käglorna tills nästa gång ;-) Fast två sista kasten var faktiskt strik båda tvbå. Grymt nöjd med det och att få träffa min kära kamrat J som jag inte sett på ett bra tag!
 
Sov gott kamrater så ska jag försöka ta mig i kragen o blogga lite bättre!
//C

Kommentera

Publiceras ej