Dagens tips kan tyckas lite tråkigt. Men den här burken räddar ofta mig :-)
 
När man inte riktigt har tid o puts ordentligt så är det här en superräddning. Finns både på Börjes och Hööks. Bara ta lite på en fuktig svamp och dra över dina lädergrejer så blir de jättefina. Eller varför inte ha burken med på tävling o rädda upp stövlar eller boots i sista minuten innan du ska sitta upp.
 
 
Idag har jag ridit lektion för Jonna igen på lilla H. Rätt var det var så gick det fantastiskt bra. Stegen kändes som en riktigt fin dressyrhäst. Det var en känsla att leva på länge. <3, dessutom satt galoppfattningarna o galoppen mycket bättre än på väääääldigt länge. Sjukt skoj när det går framåt. 
 
Eftermiddagen har innehållit städning lite är och var runt huset, en stundtals vild ridtur på Iso och en skraj Emma som sällskap. Men vi gick igenom en jättestor vattenpöl med hennes häst som är tokrädd för vatten. Men med coola Iso först så var det inga som helst problem. Nä nu blir det sova så jag orkar med den här veckan. Ska slå knut på mig själv o hinna med tusen roliga saker den här veckan. Ska försöka knäppa ett par bilder också :-)
Kram 
C

Kommentera

Publiceras ej