Nu är det verkligen full rulle här på Haga. Vi ska ha en liten loppis nu på söndag den 6 april o medan du funderar över dina fynd kan du fika o prata häst med oss. Det kommer dessutom att finnas en jätteduktig hästmassör på plats som du kan ställa massor av kluriga frågor till. Jag ska rensa i skåp o lådor o försöka sälja en hel del smått o gott som jag inte längre ha användning av. Både engelsk utrustning och lite western. Mellan 13-17 är just du hjärtans välkommen till Haga Gård för shopping, hästprat och fika.
 
Är du dessutom helt ny på det här med westernridning har jag en liten clinic/ föreläsning kl 11.00 samma dag. Jag kommer att gå igenom westernutrustningen, varför den ser ut som den gör och vad man ska tänka på. sedan kommer jag också rida lite på Iso och visa hur man börjar träna sin häst till westernridning. Här finns verkligen chansen att ställa massor om frågor om westernridning. Kostnad för föreläsningen är 50 kr  per person och det betalas kontant på plats, gärna jämna pengar. Barn under 10 år gratis. Anmäl dig på christina@haga-gard.se.
 
Just nu har vi också en fin stallplats ledig hos oss. Vi söker en vuxen hästägare som tar gott ansvar och gillar ett glatt stallgäng som pratar mycket och gärna både tränar och rider ut. Hästen måste vara en valack som är van att gå med andra hästar. Vi har en kuperad skogshage med SMHN nät för förlängd ättid. I hagen finns frostfria vattenkar och goa hagkompisar. I hyran ingår 15 kg analyserat hösilage varje dag och utsläpp vardagar. Vi hjälps åt med stallsysslorna så att man kan vara ledig från mockning och insläpp helt ett par dagar i veckan och bara fokusera på att mysa med sin häst. Vi har spolspilta, dusch, toalett och tvättmaskin i stallet för täcken. Utanför knuten har vi fantastiska ridvägar med flera anlagda ridspår samt belyst paddock med fina hindermateriel. Möjlighet att hyra in sig i större paddock 1 km bort finns också. Närmsta ridhus ligger 6 minuter bort med hästtransport, de har generösa öppettider och bra priser. Finns möjligheter att rida för mig som är westerntränare och även hjälper till med vanlig ridning på lägre nivåer samt lastträning. 
 
Känner du någon som är intresserad av en stallplats i ett aktivt men litet och mysigt stall så hojta gärna. Vårt stall är självklart en godkänd säker hästverksamhet :-)
 
Hjäsrtliga hälsningar 
Christina
 
 

1 kommentarer

Laila

02 Apr 2014 10:19

Hej! Planerar att komma på din tillställning på lördag. Skall bli spännande :)
Har en liten fråga: Under vilka tider har du hästmassören på plats?

Kommentera

Publiceras ej