Jag ber att få gratulera Matilda till vinsten av tävlingen. Ser fram emot att  träffa dig o din häst någon gång under 2014. Du är välkommen att ringa eller maila så bestämmer vi en tid. Kontaktuppgifter finns här under fliken kontakt :-)

Hjärtliga hälsningar 
Christina
Ja så var det snart jul o i bästa julanda tänkte jag ha en liten tävling. Första o i och för sig enda priset ;-) är en ridlektion med mig. Jag kan hjälpa dig och din egen häst med lite av varje, allt mellan Horsemanship och problemlösning till mer traditionell ridning, engelsk ridning eller western spelar ingen roll. Värde på lektionen är 200 kr. För att kunna vinna måste du gilla Haga Gård på Facebook och lägga en kommentar här varför just du ska vinna.  Lektionen hålls här på Haga Gård eller hos dig enligt överenskommelse. Lycka till! Vinnaren presenterats här den 21 december.

Hjärtliga hälsningar
Christina
Allvarligt talat, november tar död på mig! Jag har feber för andra gången på två veckor och känner mig helt ur slag. igår fick jag fr ovanlighetens skull låta bli att boka en lektion. Jag tror det har hänt två gånger på de 7-8 år som jag jobbat som instruktör. Känns inte kul alls. Igår flyttade M o T vidare till ett ställe med ridhus så de kan träna lite mer kontinuerligt. In flyttade fina Malachy som är en tinker med härlig personlighet. Han har stått här förut o han gick raka vägen in i sin gamla box som han aldrig varit borta. I hagen fick han träffa en ny kamrat men det ser ut som de alltid gått ihop. 
 
Så nu är det väl tur att vi kommer in i december så det blir lite jul o man kan känna sig lite levande igen. Jag gillar ju jul egentligen :-)
 
Slutligen, i veckan kommer det en liten tävling här på bloggen. Jag har beslutat mig för att ge bort något så här i juletid, häng med så får du veta vad och hur du kan vinna :-)
Kram
Christina