Just nu är det alldeles galt mycket på en gång. Jobbet tar en massa tid o på lördagarna är det mellokvällar med goaste kompisgänget. Dessutom känns det som träningssäsongen för mina kunder är på G att dra igång igen. Mycket förfrågningar just nu om när jag har tid och inte till olika typer av hästar och projekt. Jag ska försöka lägga lite marknadsföring på problemhästar i vår. Något som jag tycker är väldigt roligt att jobba med. Lite ´Hästakuten istället för Ponnyakuten :-D Som grädde på moset har dessutom jag och Iso påbörjat alldeles ny träning. Iso är en rätt snabb kill och därför har jag inte ägnat tid åt att träna trail med honom. Tidigare har han mest klivit på bommarna o grinden har han inte ens gått i närheten av. Men eftter ett par veckors träning går han nu fint genom grinden och backar i L och vänder i fyrkant. Sidepass är inte längre ett problem. Hur kul som helst! 
 
Dessutom har vi varit iväg och hållit i en liten introduktionskurs i trail för morganhästföreningen. De var två riktigt duktiga ekipage som fick testa på denna för dem nya gren. ISo och jag hade en lite olycka på vägen dit i form av att vi körde fast och hamnade i ett dike med punktering som följd. Som tur var ryckte världens bästa make ut o räddade upp situationen. 
 
Just nu är det otroligt mycket is hemma hos oss. Det gör att ridning blir oerhört komplicerat och att ta ut vagnen vill jag inte ens tänka på. Men imorgon ska jag ge mig ut en liten runda och se hur vägarna ser ut. Hoppas verkligen våren kommer snart så att vi kan börja lägga i hårdträningsväxeln igen. 
 
Igår var jag och Mattias på årsmöte i körklubben. Tänk så fantastiskt att vara på årsmöte i en klubb där 50% av medlemmarna kommer på ett alldeles vanligt ordinärt möte. Det tycker jag är rätt coolt. Den sak är väl om det hänt något revolutionärt eller knasigt men det här!!! Vi fick en supertrevlig kväll med bowling på slutet. Det var hur kul som helst men jag måste nog lära mig att träffa käglorna tills nästa gång ;-) Fast två sista kasten var faktiskt strik båda tvbå. Grymt nöjd med det och att få träffa min kära kamrat J som jag inte sett på ett bra tag!
 
Sov gott kamrater så ska jag försöka ta mig i kragen o blogga lite bättre!
//C
Nä jag har inte gått å dött eller stängt ner bloggen. Men det har verkligen varit ett par hektiska veckor nu i början av året. Tillbaka på jobbet med en miljard sker att göra. Riktigt roligt oc inspirerande. Barnen verkar tycka det är gott att ha mig tillbaka och visar sin uppskattning över detta på alla möjliga sätt. Jag har fått slita lite för att få iordning salen som jag vill ha den och få skutan att åka min väg så att säga. Målarrummet har fått sig en rejäl renomvering och jag har slängt massor med skräp som samlat på sig under de 1 1/5 år jag varit borta. Dessutom har jag fått ta hand om skolbiblioteket vilket känns fantastiskt viktigt och roligt. Det har varit lite eftersatt men äntligen står alla böckerna i ordning och jag har börjat ta tag i att registrera in nya böcker. 
 
Hemma har vi fått en ny kamrat i stallet i form av Emma och hennes Sheeraz. Ett ekipage som jag hjälpt ett tag, det går verkligen framåt i rasande fart och jag hoppas de ska våga följa med ut på tävlingsbanorna i vår. Appropå tävlingar så vill jag passa på att klargöra en sak. Just nu diskuteras det vilt om WRAS ska gå ihop med SvRf. Det finns massor av tankar o idéer om hur det ska gå till och vad som ska gälla. Bland annat vill SvRf att man bara ska få lov att tävla på de tävlingar som annordnas i deras regi. Detta har tidigare varit ett förslag inom Bilsportförbundet och de har blivit fällda av konkurrensverket. Dvs de följer inte lagen om att fri konkurrens ska gälla. Jag har ju som bekant en morganhäst som jag tävlar med på morganhästföreningens årliga tävling. Ska jag ställa upp på den rikserar jag som medlem i WRAS att bli utesluten ur förbundet om ett eventuellt samgående går igenom. Jag väljer därför att vänta med att betala min medlemsavgift tills den här stormen går över o tills man vet vad som händer ordentligt.
 
Dessutom vill jag passa på att påminna om att Ponnyakuten börjat på TV igen och finns att se på SVT-play. Ett bra och tänkvärt program som verkligen får i alla fall mig att uppskatta min häst fullt ut :-) Mina hästar är verkligen jättesnälla till och med på sina allra sämsta dagar :D Du vet väl att jag hjälper till med en hel del vanliga problem som man ser på Ponnyakuten. Allt emllan svårfångade, svårlastade och småbusiga hästar är ju något som jag har erfarenhet av och vana att hantera :-)
 
Ha nu en grym dag i det fina vädret, här skiner solen och snön ligger vit på taken!
 
 
fast riktigt så här mkt snö har vi inte som vi hade förra året ;-)